Στο First Talent Cup 2015 η Πάτρα 2005

toyrnoya

To Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας θα φιλοξενήσει για πρώτη φόρα στην Ελλάδα ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός! Το παρών θα δώσει και η Ακαδημία της Πάτρα 2005 με το τμήμα Παίδων και Προπαίδων.

Στόχος του Paiania First Talent Cup 2015 είναι να αναδείξει τους επόμενους αστέρες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, καθώς και να δώσει την ευκαιρία σε νέους αθλητές να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες.

Παράλληλα, να συμβάλλει στην ψυχαγωγία των νέων αθλητών και να διευρύνει τους ορίζοντες των συμμετεχόντων στο πνεύμα της ευγενούς άμιλλας.

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο First Talent Cup 2015 είναι:

Ολυμπιακός – Παναθηναικός – Α.Ε.Κ. – Ατρόμητος Αθηνών – Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. – Π.Α.Ο.Κ. – Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. – Π.Α.Σ. Γιάννινα – ΑΕΛ – Απόλλων – Ο.Φ.Η. – Άρης – Ηρακλής – Α.Ο. Ν. Ιωνίας – Ο.Φ.Ι. Ιεράπετρα – A.E. Πάτρα 2005, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Β. Λάκη – Α.Ο. Αγίου Νικολάου – F.C. Pathiakakis

Σπύρος Μαραγκός, Κώστας Φραντζέσκος, ΓιώργοςΑμανατίδης, Κρίστοφ Βαζέχα, Ντανιέλ Μπατίστα, ΝίκοςΤσιαντάκης, Ηλίας Ατμαντζίδης, Γιάννης Καλιτζάκης, Στέλιος Μανωλάς, είναι κάποια από τα μεγαλύτερα εγχώρια ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου που θα δώσουν το παρών στο First Talent Cup 2015.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των 3 ημερών έχει ως εξής:

Οι 3 φάσεις χωρίζονται ως εξής:

Α φάση:

Οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους των τεσσάρων και θα αγωνιστούν όλοι εναντίον όλων σε τρεις αγώνες. Οι όμιλοι θα δημιουργηθούν μετά από κλήρωση.

Β φάση:

Ο πρώτος και ο δεύτερος από κάθε όμιλο θα δημιουργήσουν καινούργιους ομίλους των τεσσάρων που θα παίξουνε για το πρωτάθλημα. Ο τρίτος με τον τέταρτο από κάθε όμιλο θα δημιουργήσουν και αυτοί καινούργιους ομίλους των τεσσάρων που θα παίξουν για το κύπελλο.

Γ φάση:

Αγώνες Κατάταξης – Μικροί και Μεγάλοι Τελικοί.

1η ΗμέραΔευτέρα 6 Απριλίου 2η ΗμέραΤρίτη 7 Απριλίου 3η ΗμέραΤετάρτη 8 Απριλίου
10:00 – 21:00Αγώνες Α Φάση 09:00 – 21:00Αγώνες Β Φάση 09:00 – 11:00Αγώνες Κατάταξης
11:00 – 15:00Τελικοί – ΜικροίΤελικοί
15:00ΤελετήΛήξης

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΠΟ που ισχύουν για τα παιδικά τουρνουά.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικά κύπελλα, μετάλλια και δώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *