Επικοινωνία

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ
  Πάροδος Ηρακλέους 116, Εγλυκάδα, Πάτρα
  Τηλ: 2610 640,022, Κιν: 6944784065
  athlopol@otenet.gr
  facebook.com/athlopolispatras

 

ΧΟΡΗΓΙΑ – ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ FC
Οι αθλητικές υπηρεσίες που δραστηριοποιείται το Aθλόπολις έχουν προσεγγίσει μία σταθερή πελατειακή βάση που πυρήνας της είναι η Πάτρα. Ένας από τους μελλοντικούς στόχους που έχουν τεθεί είναι η διεύρυνση αυτής της βάσης και η ανάπτυξη μεγαλύτερης ποικιλότητας αθλητικών υπηρεσιών.

Όραμα του Αθλόπολις είναι η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για την πιο ενεργή ενασχόληση των επισκεπτών με τους αγώνες και τα τουρνουά μίνι ποδοσφαίρου αλλά και η δημιουργία ενός Αθλητικού κέντρου που να απευθύνεται σε όλη την οικογένεια.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Αθλόπολις ξεκινά μία κίνηση προσέλκυσης επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να προβληθούν μέσα από τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού κέντρου.

Για την ενίσχυση αυτού του στόχου, το Αθλόπολις προτίθεται να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για την οικονομική και εμπορική δραστηριοποίηση των συνεργατών του μέσα από διαφορετικές νέες υπηρεσίες. Παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία του μεγαλώματος του ονόματος κάθε επιχείρησης μέσα από τη συμβολή της, η οποία θα αποτελέσει ένα παράγοντα σύνδεσης του ονόματός της με τις προσπάθειες του Αθλόπολις για αναβάθμιση του ρόλου του ως αθλητικού κέντρου στην τοπική κοινωνία.

  ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ PDF