Θύελλα/Ωλενιακός – Πάτρα 2005 1-3

Νικηφόρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα Παίδων η περσινή κάτοχος του τίτλου, Πάτρα 2005 καθώς επιβλήθηκε 3-1 της Θύελλας/Ωλενιακός στο Ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας».

 

Η ομάδα του Αντώνη Ζήκου ευτύχησε να προηγηθεί στο 9’ του αγώνα με σκόρερ τον Ανδρέα Πογιατζή.

 

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν όμως να αντιδράσουν γρήγορα και ισοφάρισαν δύο λεπτά αργότερα με «δράστη» τον Ψαθογιαννάκη (έπειτα από ασίστ του Χαβάνη) που ισοφάρισε σε 1-1 στο 11΄.

 

Στο 62’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Παναγιώτης Χριστόπουλος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Γιάννη Βογιατζή, για να έρθει ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις και να γράψει από κοντά (έπειτα από ωραία ενέργεια του Δημήτρη Πουρνατζή) το τελικό 3-1. Οι τυπικά γηπεδούχοι φωνάζουν για μη υπόδειξη οφσάιντ στο τρίτο γκολ.

 

Μέτρια η διαιτησία του Μιχαλόπουλου, βοηθοί ήταν Σταματόπουλος – Σταθοπούλου.

ΘΥΕΛΛΑ/ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ (Α. Ζήκος): Κερπινιώτης, Σπηλιόπουλος, Αγγελούσης, Νικολακόπουλος, Σταυριανός, Ζήκος, Α. Πογιατζής, Αθανασακόπουλος, Τσάκας, Καγκελάρης, Δεληγιαννάκης. Έπαιξε και ο Γ. Πογιατζής.

ΠΑΤΡΑ 2005 (Γ. Βογιατζής): Μπερτσουκλής, Ευαγγελόπουλος, Γκολφινόπουλος, Δημόπουλος, Κωνσταντάτος, Φαρδέλλας, Βλάχος, Χαβάνης, Βέρρας, Π. Χριστόπουλος, Ψαθογιαννάκης. Έπαιξαν και οι:  Χ. Χριστόπουλος, Δ. Πουρνατζής, Γ. Σωτηρόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *