Νίκη με ψυχή και… ανατροπή για την Α.Ε. Πάτρα 2005

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Παπαδόπουλος

ΣΚΟΡΕΡ: 57’ Δρουγούτης  – 86’ Τσιούστας, 92’ Μουσχής

Μεγάλη πρόκριση για την Α.Ε. Πάτρα 2005 κόντρα στον Ρωμανό με 2-1 και μάλιστα εκτός έδρας.  Η ομάδα του Φ. Σχοινά μπορεί να μην ήταν το φαβορί, αλλά έδειξε για ακόμα μια φορά την ποιότητα  και την αποφασιστικότητά  της ως ομάδα και ανάγκασε την ποδοσφαιρική Αχαΐα να μιλάει για αυτή την νίκη. Ο Ρωμανός μπορεί να προηγήθηκε με το όμορφο σουτ του Δρουγούτη στο οποίο φέρει ευθύνη και ο γκολκίπερ Θανόπουλος, αλλά δεν κατάφερε να γευτεί την χαρά της πρόκρισης.

Αρχικά ο Τσιούστας ισοφάρισε  για τους φιλοξενούμενους με πλασέ σε 1-1 στο 86΄, ενώ στο 92ο λεπτό ο Μουσχής από πλεονεκτική θέση, διαμόρφωσε την μεγάλη ανατροπή για την ομάδα του. Οι  γηπεδούχοι είχαν απολέσει πέναλτι με τον Λυκούδη να μην μπορεί να νικήσει τον Θανόπουλο. Η Ακαδημία θα διεκδικήσει την άνοδό της κόντρα στον Αστέρα Τσουκαλείκων σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στα Βραχνέικα.

Συνθέσεις:

ΡΩΜΑΝΟΣ (Σ. Πορφυρόπουλος): Γιαννικόπουλος, Καρμανιώλας, Κούμης, Λυκούδης, Σταυρόπουλος, Τζελέπης, Γκοτσόπουλος, Νικολόπουλος (54’ Νικολόπουλος), Ρεντζής, Δρουγούτης, Θωμάς (66’ Θούας).

ΠΑΤΡΑ 2005 (Φ. Σχοινάς): Θανόπουλος, Παπαγεωργίου (54’ Χριστόπουλος), Αβραμόπουλος, Μ. Παπαπέτρος, Γ. Σακαμπέτης, Πουρνατζής, Σκανδάλης (66’ Μουσχής), Κ. Σακαμπέτης, Νικολακόπουλος (76’ Μάλλιαρης), Πυλαρινός, Τσιούστας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *