Και η ΑΕ Πάτρα 2005 στηρίζει την κίνηση του Ολυμπιακού Πατρών

Στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου αλληλεγγύης που έχει ξεκινήσει το ιστορικό σωματείο του Ολυμπιακού Πατρών με το σύνθημα «Στην κρίση κανένας μόνος» (μοιράζει συσσίτια σε αδύναμες οικονομικά οικογένειες κάθε Δευτέρα στα γραφεία του Σκύρου 86 στον Αγ. Αιμιλιανό), η ΑΕ Πάτρα 2005 έγινε συμπαραστάτης της κίνησης αυτής.

Έτσι, με πρωτοβουλία του γενικού αρχηγού της ομάδας ΠΑΙΔΩΝ, Νίκου Παπαστεφανάτου και την σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη της Ακαδημίας και προπονητή, Νίκου Παρασκευόπουλου, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα την Τρίτη το μεσημέρι στο «Α. Κάνιστρας», προκειμένου να δοθούν σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Όπως τόνισε, ο κ. Παρασκευόπουλος η ΑΕ Πάτρα 2005 θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του Ολυμπιακού και με τα υπόλοιπα τμήματά της στο μέλλον.

Την Τρίτη στο «Α. Κάνιστρας», βρέθηκαν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Πατρών, Κώστας Ντάσιος που μίλησε στα παιδιά για τη προσπάθεια που κάνει η ομάδα του και άλλα συνεργαζόμενα σωματεία, ο Κώστας Καλπουζάνης καθώς και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Σοφοκλής Βλαχάκης – Κώστας Γιάνναρης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *