Η Πάτρα 2005 συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο φεστιβάλ του ΟΠΑΠ (φώτος)

Μεγάλη επιτυχία σημειώνουν οι γιορτές του αθλητισμού που διοργανώνει η ΟΠΑΠ στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες.

Σημειώνεται πως στο Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στο Παμπελοποννησιακό Εθνικό Στάδιο Πατρών έδωσε δυναμικό παρόν η Ακαδημία της Α.Ε. Πάτρας 2005 ενώ επίσης συμμετείχαν και οι  οι εξής 10 ακαδημίες από την ευρύτερη περιοχή των νομών Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας και Κεφαλληνίας: Νίκη Προαστίου, Δαβουρλής Κ.92 Πατρών, Θύελλα Πατρών, ΑΟ Δίας, Θύελλα Αιγίου, Ακαδημία Μεσολογγίου, Είκοσι-Μίας ΑΟ Κεφαλονιά, Παλληξουριακός Κεφαλονιά, Δάφνη Ανδραβίδας και Θύελλα Καταραχίου.

Επίσης, Στο φεστιβάλ της Πάτρας συμμετείχε ομάδα πρεσβευτών αθλητών από διάφορα ολυμπιακά και παραολυμπιακά αθλήματα με σημαντικές διακρίσεις για το ήθος, τον σεβασμό προς τους συναθλητές τους και το ευ αγωνίζεσθαι, δίνοντας πολύτιμες κατευθύνσεις στα παιδιά. Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν οι: Σοφία Αλικανιώτη, Νίκος Αργυρόπουλος, Μάκης Γεωργαράς, Ιωάννα Κραβαριώτη, Γιώργος Λαζαρίδης, Κώστας Ντεντόπουλος, Μείνως Σταμάτης, Δημήτρης Τσόρδιας και Βασίλης Φερμελής.

 

Δείτε φωτογραφίας από το φεστιβάλ του ΟΠΑΠ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *