Έναρξη νέας ποδοσφαιρικής σεζόν

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΕ ΠΑΤΡΑ 2005

 

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 ξεκινούν οι νέες εγγραφές για την καινούργια χρονιά.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και αθλητές που επιθυμούν να πληροφορηθούν για την λειτουργία της Ακαδημίας μπορούν να επισκέπτονται το Αθλητικό Κέντρο Αθλόπολις στην Εγλυκάδα μετά τις 5.30 το απόγευμα.. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά σε όλη την διάρκεια του έτους.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΓΙΑΣΜΟΣ, ΤΜΗΜΑΤΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Την Τρίτη 01-09-2015 στις εγκαταστάσεις του Αθλόπολις στις 6.30 το απόγευμα η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Πάτρας 2005 ξεκινά την λειτουργία της για την περίοδο 2015-2016. Θα γίνει αγιασμός και όλα τα παιδιά θα ενημερωθούν για το προγραμμά τους και το τμήμα που ανήκουν. Επίσης, θα δοθεί αθλητικό υλικό και θα γίνουν αναλυτικές ενημερώσεις γονέων και αθλητών για την καινούργια περίοδο Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι η συμπλήρωση του έντυπου εγγραφής και μια ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο ή καρδιολόγο. Ο αθλητής παραλαμβάνει αθλητικό υλικό προπόνησης και αγώνων.

 

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Τα παιδιά σύμφωνα με την ηλικία τους σχηματίζουν τμήματα ως εξής:

  •  Τμήμα προσχολικής έτος γέννησης 2010-2011
  •  Τμήμα Μπαμπίνι έτος γέννησης 2008-2009
  •  Τμήμα Προτζούνιορ έτος γέννησης 2006-2007
  •  Τμήμα Τζούνιορ έτος γέννησης 2004-2005
  •  Τμήμα Προπαίδων έτος γέννησης 2002-2003
  •  Τμήμα Παίδων έτος γέννησης 2000-2001

 

ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σε κάθε τμήμα συμμετέχουν μέχρι 16 παιδιά. Ο αριθμός των προπονήσεων είναι 3 την εβδομάδα. Το πρόγραμμα των προπονήσεων καταρτίζεται τον Σεπτέμβριο παράλληλα με την συμπλήρωση των τμημάτων.

 

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Όλα τα τμήματα εκτός της προσχολικής θα συμμετάσχουν στο ανανεωμένο Μουντιαλίτο που διοργανώνεται από τη UNION ACADEMY. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν το έντυπο συμμετοχής και να ενημερωθούν από τους υπέυθυνους της Ακαδημίας. Επίσης τα τμήματα Τζούνιορ, Νέων, Παίδων και Προπαίδων συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαίας. Οι αγώνες διεξάγονται Σάββατο και Κυριακή.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ

Για την αξιολόγηση των φυσικών ικανοτήτων των αθλητών η Ακαδημία μας συνεργάζεται με ειδική επιστημονική ομάδα που διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό. Όλα τα τεστ θα γίνονται στο Αθλόπολις και κάθε παιδί θα έχει την δυνατότητα να συμμετέχει εφόσον το επιθυμεί, συμπληρώνοντας το έντυπο συμμετοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *